Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Novoroční polítání 2013

15. 5. 2013

 Novoroční polítání 2013

Tak se opět sešel rok s rokem a vládu převzal mladý , nadějný následník 2013. Ač se může někomu zdát , že vládne nešťastnou a pověrčivou koncovkou mnozí z nás v něj vložili veliká a důležitá předcevzetí.

 Předem musím konstatovat , že je až neuvěřitelná účast všech klubáků na Novoročním polétání , což se jen tak nestává. Prvního ledna po třinácté hodině vzplál oheň v kamnech naší maringotky , aby uvítal všechny členy klubu na první akci tohoto roku. Vál "čerstvý" jak nám tvrdí naši meteorologové jiho východní vítr, tak kolem čtyř metrů. Toto počasí , na které jsme již připraveni , nás nemůže rozhodně ničím překvapit. Na kamnech bublající čajík s možnou příměsí rumíku , chlebíčky , cukroví , káva z termosky a hlavně teploučko dalo tušit v úspěch této akce.

cimg2249.jpg

 

Většina epp elektroletů již za sebou nějaké to novoroční polétání měla a i pár nových brusů se našlo k pokoření lednové oblohy , která byla sice zatažená ale nepršelo . Létalo se v pohodě a po ohřátí v máně opět na start. Tak se celý klub střídal u kamen a s rádiem v ruce až se začalo pomalu stmívat a to byl podnět k návratu k domovu a tak jsme se pomalu rozjeli do svých domovů . Já ještě počkal až dohoří kamna a hurá dom.

 Akce se moc povedla a hojná účast doufám vydrží po celý rok , protože nás čeká spousta akcí a pohodového létání . Tímto bych chtěl popřát ať se nám všechna přání v novém roce splní.

                                                                               J.Z